Generelle spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende brug af KEABooks.dk

KEABooks.dk er en tjeneste til køb og salg af brugte studiebøger fra KEAs uddannelser. Tjenesten er målrettet nye og gamle studerende på KEA. KEABooks.dk er i øvrigt 100% gratis for brugerne.
For at kunne oprette- og skrive på annoncer skal du have en profil på KEABooks.dk. For at oprette en profil kan du klikke på "Registrer"-knappen, som du finder på forsiden lige under afsnittet "Velkommen til KEABooks.dk" Herefter bliver du vist registreringsformen, der beder om Navn, Email og Postnr., og hvis du vil, kan du uploade et billede af dig selv til din profil. Husk at acceptere betingelserne inden du klikker "Opret". Når du har oprettet din profil, sendes der et aktiveringslink til den emailadresse du har indtastet. For at kunne benytte din profil, skal du have klikket på aktiveringslinket, hvorefter din profil vil være aktiv. Du kan nu benytte din profil samt oprette- og se annoncer.

Du kan oprette en annonce på to måder.

  • Ved at klikke på "Sælg dine bøger" på forsiden, hvorefter du, hvis du er logget ind, tages direkte oprettelse af annoncen. Er du ikke logget ind, bliver du bedt om at logge ind først.

  • Du kan også klikke på "Min profil" øverst til højre, hvorefter du tages til din profilside. Her finder du en række knapper, hvoraf en af dem hedder "Opret annonce". Klik på den og du tages direkte til oprettelsen af din annonce. Bemærk at login ligeledes er påkrævet for at tilgå din profilside.
For at se en oversigt over dine annoncer, kan du klikke på "Min Profil" øverst til højre. Er du logget ind, kan du se en række, hvoraf en af dem hedder "Mine annoncer". Klik på den og du vil blive vist en liste med alle dine annoncer.
Når du har fundet en annonce, du gerne vil skrive på, kan du klikke på "Detaljer" i højre side, hvis du er inde på oversigten over annoncer. Du vil herefter komme ind på siden for den specifikke annonce. Herinde kan du skrive en besked til ejeren af annoncen.
For at slette en annonce skal du logge ind på din profil. Det gør du ved at klikke på "Min profil" øverst i højre hjørne på forsiden. Inde på din profilside skal du klikke på "Mine annoncer". Du vil så blive vist en oversigt over dine annoncer, og for hver annonce er der et ikon. Hvis du klikker på det ikon, bliver du bedt om at bekræfte din sletning. Klik da "ja" og din annonce vil være slettet.
Bemærk at det ikke er muligt at finde annoncen frem igen, hvis først den er slettet.
Ja, det kan du. For at gøre det, skal logge ind på din profil ved at klikke på "Min profil" øverst i højre hjørne på forsiden. Inde på din profilside skal du klikke på "Profiloversigt". Inde i profiloversigten skriver du bare en ny email i email-feltet.
Ja, det kan du. For at gøre det, skal logge ind på din profil ved at klikke på "Min profil" øverst i højre hjørne på forsiden. Inde på din profilside skal du klikke på "Profiloversigt". Inde i profiloversigten skriver du bare et nyt navn i navne-feltet.
Ja, det kan du. For at gøre det, skal logge ind på din profil ved at klikke på "Min profil" øverst i højre hjørne på forsiden. Inde på din profilside skal du klikke på "Profiloversigt". Inde i profiloversigten skriver du bare et nyt postnr. i postnr.-feltet.
Ja, det kan du. For at gøre det, skal logge ind på din profil ved at klikke på "Min profil" øverst i højre hjørne på forsiden. Inde på din profilside skal du klikke på "Profiloversigt". Inde i profiloversigten Klikker du på "Vælg billede", hvor du herefter kan finde et billede på din computer og uploade det nye billede.
Bemærk at det kun er muligt at have ét profilbillede og at dit gamle billede derfor vil blive slettet permanent fra vores system, hver gang du vælger et nyt.
Ja, det kan du. Nederst på loginskærmen er det et område, hvor der står "Glemt adgangskode". Hvis du klikker på linket der, får du mulighed for at indtaste din email. Hvis du indtaster din email der, sendes der et link til den mail-adresse, hvis emailen eksisterer i systemet. Emailen du modtager, indeholder et link til at resette din adgangskode. Følg linket og skriv din nye adgangskode i formen.
Log ind på din profil ved at klikke på "Min profil" øverst i højre hjørne på forsiden. Inde på din profilside, er der en knap, hvor der står "Slet profil". Klik på den for at slette din profil. Bemærk at du bliver bedt om at bekræfte sletningen af din profil og at din profil, hvis du følger dette trin, vil blive slettet permanent. Skulle du ønske at benytte servicen efter sletning af din profil, skal vi bede dig oprette en ny profil.
Det kan være en god idé at starte med at kigge i din spam folder. Det vil typisk være det, der er galt, hvis du oplever ikke at modtage aktiveringslinket i inbakke. Er mailen med aktiveringslinket heller ikke i din spam-folder, kan du forsøge at logge ind på din profil, hvorved der bliver sendt et nyt aktiveringslink til dig, så længe din konto ikke er aktiveret.

Har du stadig spørgsmål?

Kunne du ikke finde svar på dit spørgsmål i FAQ'en ovenfor, så skriv til os på info@keabooks.dk eller via kontaktformularen under "kontakt"